Mobilní telefon Apple iPhone SE (2020)

Kompaktní smartphone Apple iPhone SE (2020) s extrémním hardwarovým výkonem

Srovnání mobilních tarifů | Mobilní telefony Apple


Nejnovější Apple iPhone SE (2020) se ukrývá v ověřené konstrukci iPhonu 8 tvořené z elegantního hliníkového rámečku, který doplňují skleněná záda. Příkladné konstrukční zpracování doplňuje voděodolnost s certifikací IP67. Dominantním prvkem mobilního telefonu je 4,7" IPS Retina HD displej o rozlišení 1 334 x 750 px (326 pixelů na palec) s podporou funkce True Tone, která zajišťuje regulaci teploty barev s ohledem na okolí. Displej nenabízí funkci 3D Touch a jistým zklamáním může být i absence displeje přes celou přední plochu mobilního telefonu, nicméně u displeje můžete spolehlivě počítat s příjemným barevným podáním a velmi povedenými pozorovacími úhly. Přímo pod displejem najdete klasický Homebutton s integrovanou čtečkou otisků prstů.

Proč vybrat vybrat právě Apple iPhone SE (2020)

Mobilní telefon Apple iPhone SE (2020)Porovnejte nejlevnější ceny mobilního telefonu na Heureka.cz

Uvnitř kompaktního těla smartphonu Apple iPhone SE (2020) se ukrývá supervýkonný procesor Apple A13 Bionic z modelu iPhone 11, který poskytuje nejen dostatek výkonu pro všechny důležité aplikace nebo nejnáročnější hry, ale bohatě vystačí i dlouho do budoucna. V základní hardwarové výbavě smartphonu dále najdete dostatečné 3 GB operační paměti a nerozšiřitelnou uživatelskou paměť o kapacitě 64, 128 nebo 256 GB v závislosti na vybraném modelu, kterou může také doplňovat vzdálené úložiště Apple iCloud. Uvnitř mobilního telefonu Apple Apple iPhone SE (2020) se nachází akumulátor o kapacitě 1 821 mAh s podporou bezdrátového nabíjení, který reálně zajistí výdrž po celý pracovní den. Apple iPhone SE (2020) si poradí s rychlým 18W nabíjením, nicméně v základním balení najdete pouze klasickou 5W nabíječku.

Důležité parametry Apple iPhone SE (2020)

Mobilní telefon Apple iPhone SE (2020)Prozkoumejte uživatelské recenze i zkušenosti na Heureka.cz

Z pohledu konektivity nabízí chytrý mobilní telefon Apple iPhone SE (2020) relativně standardní výbavu, plně k dispozici máte rozhraní Lightning, bezdrátovou technologii WiFi 6, Bluetooth 5 a družicový polohový systém GPS. Samozřejmostí je bezdrátová technologie NFC pro bezkontaktní platby Apple Pay. Vedle SIM karty typu nanoSIM lze zároveň využívat také integrovanou eSIM. Z pohledu datových funkcí dokáže mobilní telefon využívat sítě GSM, 3G a 4G / LTE. Jestliže chcete využít možnosti smartphonu Apple iPhone SE (2020) na maximum, využijte některý z datově neomezených tarifů, se kterým si kromě volání a posílání zpráv užijete mobilní internet naplno nejen doma, ale zároveň kdekoliv na cestách. Srovnejte nejvýhodnější nabídky mobilních tarifů českých operátorů na trhu a ušetřete díky levnějšímu a výhodnějšímu paušálu.

Co se vám na Apple iPhone SE (2020) nemusí líbit?

Mobilní telefon Apple iPhone SE (2020)Vyhledejte nejnižší cenu smartphonu na Heureka.cz

Chytrý mobilní telefon využijete kromě volání, odesílání SMS zpráv nebo mobilních dat zároveň ke každodennímu fotografování. Mobil Apple iPhone SE (2020) je vybaven 12 megapixelovým širokoúhlým fotoaparátem s podporou ovládání hloubky ostrosti pro fotografování nádherných portrétů s rozostřeným pozadím. Zejména za dobrého světla poskytují pořízené snímky povedené podání barev a výborný dynamický rozsah, těšit se můžete na minimum šumu i velmi vysokou úroveň detailů. Přestože se za šera nebo v noci začne kvalita fotografií snižovat, řadí se Apple iPhone SE (2020) v dané cenové relaci mezi nejlepší fotomobily na trhu. Kromě fotografování máte k dispozici i kvalitní video s optickou stabilizací s možností záznamu až ve 4K kvalitě 2160p při 60 snímcích za sekundu nebo slow motion ve Full HD rozlišení s 240 FPS.

Smartphone iPhone SE (2020) je vybaven operačním systémem Apple iOS 13, který na uživatelské paměti zabírá přes cca 10 GB místa. Jedná se o pokročilý OS s intuitivním a rychlým ovládáním, který uživatelům poskytuje vysoký stupeň ochrany a zabezpečení. Díky velmi vysokému hardwarovému výkonu můžete počítat s podporou aktualizací až na několik let dopředu. Operační systém Apple iOS se pyšní i povedenou optimalizací. V základní nabídce najdete celou řadu důležitých aplikací pro běžnou práci s mobilním telefonem. Další nabídku rozmanitých programů včetně zábavných her pak naleznete v prostředí App Store společnosti Apple. V rámci OS můžete vyzkoušet televizní službu Apple TV+ včetně hudební streamovací služby Apple Music.

Kde levně koupit telefon?


Prozkoumejte aktuálně nejprodávanější mobilní telefony značky Apple

Vyberte nejlepší mobilní telefon Apple iPhone podle parametrů a hodnocení nebo využijte srovnání cen

87 %
Mobilní telefon Apple iPhone SE (2020)
Apple iPhone SE (2020)

4,7" | 12 Mpix | 64 GB

88 %
Mobilní telefon Apple iPhone 11
Apple iPhone 11

6,1" | 12 Mpix | 64 GB

89 %
Mobilní telefon Apple iPhone 12 mini
Apple iPhone 12 mini

5,4" | 12 Mpix | 64 GB

90 %
Mobilní telefon Apple iPhone 12
Apple iPhone 12

6,1" | 12 Mpix | 128 GB


Hledáte nejvýhodnější mobilní tarif?
Využijte mimořádně výhodné tarify z neveřejné nabídky mobilních operátorů...

Porovnat neveřejné tarify

Home   Tarify   Data   Operátoři   Mobily   FAQ   Aktuality   Kontakt

Copyright 2021 - 2023 TarifyNaMobil.cz